PROIZVODI I USLUGE

Rješenja koja nudimo

Naša ponuda klima uređaja, sustava ventilacije i prateće opreme je sastavljena isključivo od renomiranih i provjerenih svjetskih proizvođača  sa višegodišnjom tradicijom. Naša tvrtka surađuje sa svim glavnim zastupnicima u Hrvatskoj te na taj način osigurava našim klijentima i poslovnim partnerima brzu i kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cijenama. Na sve uređaje i opremu ugrađenu iz naše ponude dajemo višegodišnje jamstvo i potrebne ateste.

Naša ponuda radova obuhvaća (ugradnja, čišćenje, održavanje, servis): strojarske instalacije, elektroinstalacije, automatika, izmjena filtera, kuhinjske nape, prostori za pušenje, reparacije sustava klimatizacije i ventilacije, toplinske pumpe, rekuperatori, prigušivači buke, grijanje te završni radovi u graditeljstvu.

PRVI smo u Hrvatskoj osmislili, projektirali i uskladili sa zakonom o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda prostore za pušenje iz više segmenata koji se nalaze u prostorima klubova na području čitave hrvatske…(2009 godina)

Besplatni dolazak i dijagnostika za Vas

Ventilacija

Klimatske promjene, potrošnja goriva, stalna poskupljenja energenata i njihova ograničena dostupnost, diktiraju nove uvjete u načinu gradnje objekata kao i promjene u načinu održavanja, korištenja i unapređenja postojećih objekata.

saznajte viŠe


Fotogalerija

Klimatizacija

Naša tvrtka nudi rješenja koja prilagođavamo individualno svakom  korisniku naših usluga. Na taj način znatno smanjujemo troškove dok paralelno vodimo brigu o ozonu i prirodnom okolišu.

Ovim putem Vam nudimo ugradnju ili održavanje klimatizacijske opreme (klima uređaji, ventilokonvektori, VRV sustavi) po sistemu ugradnja/održavanje.


Saznajte viŠe


Fotogalerija

Pitajte nas !

Opišite nam vaš problem u nekoliko riječi .


Također želimo naglasiti da ćemo prilikom svakog servisnog pregleda besplatno napraviti dijagnostiku i procijeniti  ispravnost uređaja odnosno, ukazati Vam na potrebu da u budućnosti uređaj ili dio uređaja zamijenite novim. Na taj način ćemo Vam smanjiti trenutne i buduće troškove.

Ovim putem želimo naglasiti da starost uređaja, način ugradnje te da li uređaj ima važeće jamstvo, ne predstavlja prepreku da naša tvrtka te iste uređaje održava ili nastavi održavati.


Saznajte viŠe


Fotogalerija