Gree klima uređaji

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, što Gree izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

GREE – najveći specijalizirani proizvođač klima-uređaja na svijetu.
Gree ima veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih tehničkih karakteristika što jamči njegovih 300 kontrolnih laboratorija.  Gree je izumitelj i  ponosni vlasnik više od 6000 patenata na području klimatizacije. Također, svaki treći prodani klima-uređaj u svijetu je proizveden u Gree tvornicama. Gree klimatizacijski uređaji prisutni su i u više od 200 zemalja širom svijeta, a gotovo 200 milijuna zadovoljnih korisnika hladi se i grije klima- uređajima koje je proizveo Gree.

Gree neprekidno razvija i usavršava svoje proizvode. Jedan od primjera je napredna G10 inverter-tehnologija, koja se odlikuje radom kompresora na ultraniskim frekvencijama, preciznom kontrolom, iznimno niskom razinom buke,radom na niskim temperaturama(posebno bitno za režim grijanja) visokom pouzdanošću te ekološkim radnim medijem.

Gree proizvodi kontinuirano se isporučuju u svim dijelovima svijeta i pomažu pri stvaranju komfornog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere. U želji da svojim kupcima omogući jednostavnije i ugodnije korištenje, Gree je uvijek ispred naših želja i potreba sa svojim uređajima..