HYUNDAI HCC 12 VMV/HCO 12 VMV

KAZETNA JEDINICA

Četverosmjerna kazetna jedinica Inverter Pro serije namijenjena je ugradnji u poslovnim prostorima. vanjska jedinica opremljena je grijačem kompresora i kadice kondenzata a pozlaćene lamele izmjenjivača jamstvo su dugotrajnosti.

Hyundai kazetni klima uređaji bitno olakšavaju održavanje poslovnih prostora klimatiziranim, bez obzira na vanjsku temperaturu. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i elegantnom, modernom dizajnu, predstavljaju savršeno rješenje za vaš prostor.

Uz uobičajene stropove četverosmjerne kanalne jedinice posebno su pripremljene za ugradnju u euro raster strop i idealne su za prostore velikih površina i visokih stropova.

Ono što ih čini posebnima su jedinstveni dizajn koji omogućuje da se raspodjela zraka odvija u 4 smjera i tehnologija koja omogućuje konstantno prilagođavanje uvjetima.

Dodatna ušteda se postiže i odličnim senzorom koji omogućuje da se snažan rad odvija kada u prostoriji ima ljudi, inače uređaj može raditi u smanjenom kapacitetu, bez žrtvovanja udobnosti hlađenja.Da bi se osigurala dugoročna udobnost u prostoru, Hyundai je osigurao i mogućnost dovoda svježeg zraka putem priključne cijevi.

– Kazetna unutarnja i vanjska jedinica
– učinak hlađenja: 3,52 (1,52-5,28) kW
– učinak grijanja: 4,40 (1,03-5,57) kW
– Prikladno za prostor do 50 m2
– Uključen je bežični IC daljinski upravljač
– medij: R32 – ekološki
– hlađenje pri vanjskoj temperaturi od -15° do +50°C
– grijanje pri vanjskoj temperaturi od -20° do +24°C
– priključni napon: 230V / 50 Hz

Cijena: NA UPIT