HYUNDAI HCC 36 VMV/HCO 36 YMV

KAZETNA JEDINICA

Četverosmjerna kazetna jedinica Inverter Pro serije namijenjena je ugradnji u poslovnim prostorima. vanjska jedinica opremljena je grijačem kompresora i kadice kondenzata a pozlaćene lamele izmjenjivača jamstvo su dugotrajnosti.

Hyundai kazetni klima uređaji bitno olakšavaju održavanje poslovnih prostora klimatiziranim, bez obzira na vanjsku temperaturu. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i elegantnom, modernom dizajnu, predstavljaju savršeno rješenje za vaš prostor.

Uz uobičajene stropove četverosmjerne kanalne jedinice posebno su pripremljene za ugradnju u euro raster strop i idealne su za prostore velikih površina i visokih stropova.

Ono što ih čini posebnima su jedinstveni dizajn koji omogućuje da se raspodjela zraka odvija u 4 smjera i tehnologija koja omogućuje konstantno prilagođavanje uvjetima.

Dodatna ušteda se postiže i odličnim senzorom koji omogućuje da se snažan rad odvija kada u prostoriji ima ljudi, inače uređaj može raditi u smanjenom kapacitetu, bez žrtvovanja udobnosti hlađenja.Da bi se osigurala dugoročna udobnost u prostoru, Hyundai je osigurao i mogućnost dovoda svježeg zraka putem priključne cijevi.

– Kazetna unutarnja i vanjska jedinica
– Učinak hlađenja: 10,55 (4,04-12,02) kW
– Učinak grijanja: 11,14 (2,95 – 14,14) kW
– Prikladno za prostor do 70 m2
– Energetska klasa: A++
– Uključen je bežični IC daljinski upravljač
– Wi-Fi upravljanje – može se ugraditi (plaća se posebno)
– Tvorničko jamstvo: 3 godine

Cijena: NA UPIT