O nama

Energo Koncept d.o.o. djeluje na tržištu više od 15 godina. Smještena je u Zagrebu, te se nalazi u privatnom vlasništvu i u stalnom je porastu. U kontinuitetu uspješno posluje od svog osnivanja, te je jedna od prvih tvrtki na području koja se specijalizirala za u sektoru klimatizacije,ventilacije i automatike.

Kroz proteklih godina učinkovito smo rješavali zahtjeve velikog broja kupaca, te brižno izgrađivali dobre odnose sa svojim partnerima koji ujedno predstavljaju i najbolji jamac naše kvalitete i poslovnosti, a zahvaljujući kojima Vam nudimo široki asortiman. Tvrtka kao takva distribuira u Hrvatskoj više svijetsko poznatih brendova: Gree, Azuri, Mitsubishi, Toshiba, Daikin , Midea , Samsung , LG , Huyndai i dr. Od osnivanja surađujemo sa svim glavnim zastupnicima u Hrvatskoj garantirajući time sigurnu i brzu isporuku uređaja i rezervnih dijelova.

Razvili smo mogućnost ponude koji zadovoljava svaku želju i potrebu kupca uzeći u obzir kvalitetu, design i cijenu. Bitan čimbenik koji nas prepoznaje i razlikuje od drugih je servis i garancija koje nudimo našim kupcima godinama nakon kupljenog proizvoda iz bilo kojeg našeg asortimana. Dođite i uvijerite se sami, otići ćete kući zadovoljni.