MITSUBISHI JET TOWEL SMART BIJELI/SREBRNI JT-S2AP-W-NE

Mitsubishi Jet Towel Smart sušač za ruke, u bijeli i srebrnoj izvedbi.
Mitsubishi Jet Towel Smart JT-S2AP-NE
Mitsubishi Jet Towel Smart sušač za ruke, (JT-S2AP-NE) izvrsno je novo sušilo za ruke, s nizom inovativnih značajki koje rezultiraju kratkim vremenom sušenja, niskih troškova rada i higijenskih radnji. Na tržištu ovaj model predstavlja najnoviji napredak u području sušača za ruke,te potpuno novi dizajn i jedno je od najprodavanijih modela u svijetu.
U stvari, to je vrlo ozbiljan konkurent Dyson Airblade AB08 / AB12 te bi svakako trebao biti na uži izbor takve vrste uređaja.
Slično Dyson, to je “hands-u» tip sa kosim ispuhom, ali je mnogo ekonomičniji u smislu potrošnje energije, mnogo tiše i više higijenski. S obzirom da je dvostruko jeftinije, ne čudi da je Mitsubishi Jet Towel Smart best buy proizvod širom svijeta.
Obje postavke topline i snage motora bez četkica su podesive,te samim time omogućuju Vam da podešavate vrijeme sušenja i potrošnju električne energije. Mitsubishi Jet Towel Smart obavlja posao sušenja ruku kao najbolji u svojoj klasi zbog niske buke i energetske ekonomočnosti.
Uz poboljšane mogućnosti za higijenu Smart izvrsno obavlja svoju zadaču u gotovo svakom pogledu.